Susa tidur malam

siapa yg ada masalah mcm saya susa tidur malam ? ada jalan penyelesaian ka ? ? #29week

2 Balas

Kenapa tu? Sebab sakit pinggang ke atau perut mengeras? Sy dlu pun susah nk lelap. Tipsnya, pejam je mata dan kosongkan fikiran lama2 insyaAllah terlelap. Jangan fikir banyak sgt nnt susah nk tidur.

5y ago

Dah mengiring ke kanan? Kalau macam tu letak bantal kt belakang tinggi sikit, then tidur mngiring.

Sy pun 29 week sdh..tdo mlm mmg ssh.mata ngantok tdo skjp terjaga.pusing kiri pusing kanan menelentang smua x kne.😭tdo hanya pakai kain batek shj..panas tu mmg x bleh bwk bincang.

5y ago

Kn..smpi ckup bln la cmni..huhu..sbo jer lh