minta Pendapat Pengalaman Mumy2 Semua

Siapa Yang Pernah Kerja Promoter Baju Dalam Mall , Lepas Tu Pregnant Adakah Kerja Lagi Atau Terus Berhenti . Kerja Yang Bershift Takda Pengalaman Firt Time Nak Tahu ?? #Firt Baby #15Weekk

1 Balas

Kalo sis takde alahan n still larat tuk berjalan n buat kerja mengemas semua tu takde masalah pon kalo nak teruskan kerja. Bestnya duit gaji sentiasa ada tiap bulan. Nak beli pape pon senang. Tapi kalo sis ada apa2 masalah yg boleh jejaskan kandungan sepanjang prgnt ni better berhenti n rehat di rumah je

5y ago

Saya alahan tak teruk dah , cuma cepat penat je yela kerja promoter kan duduk pun sekejap2 kalau takda customer boleh duduk lama hehe . inshaaAllah klau larat lagi boleh kerja lagi 😁