Due bulan 10

Siapa yang due bulan 10 ? Nak tahu keadaan korang. dah ada ke yg dh bersalin? Due saya 12/10 #octoberbaby

37 Balas

Sy due 4/10.. tp doc bg tahu, kemungkinan awal 2 minggu sebab baby besar (skrg dh 3.3kg) plus Sy ada GDM on diet..

due 29/10 tapi sakitnyaaa celah kankang belah kiri .. nk berjalan seksa nyaaaa laa dan masih kena kerja 🥹

1w ago

sama la due kita tarikh 29.10

belom due sye 24/10 tapi sye biase belom sampai due lagi Dah beranak😅tapi tak lah sampai pra matang..

saya 4/10 tapi kena serah diri 3/10 harapnyaa kluar bulan 9 lah🥺 taknak kena paksa bersalin

Saya due 28/10. Gdm on diet. Masa 31 week scan baby breech. Harap skrg dah berpusing. Perut rasa tegang je

1w ago

InsyaAllah mommyyy boleh ☺️

due sya 4.10... tp selamatbersalin baby prem 32 minggu pda haribulan 11.08

7d ago

beray dia 1.32kg

saya 19/10 tp takbuleh lebih due sbb gdm on dc , bby krap mengeras tanda lain tak ada lg lahh

sy 3/10..smlm kencing kluar darah seketul kecik je...tp xde sakit pape pun smpai hrini...

1w ago

xpun..dah tnya misi kk..dia suh pakai pad je..klu darah bnyk keluar terus g hospital... xde pun darah yg keluar..

Sy 15.10..sakit bawah ye nk kalih2 posisi. Semoga dipermudahkan urusan kita semua

Saya belum lagi tapi kenalan saya dh 2org due date awl bulan 10 beranak .