HB LOW 9.8

Siapa yang dah mengandung seblum ni, tapi HB rendah . Cecah 9. Boleh kongsi pengalaman , Bayi okay ke ?#firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing Saya HB 9.8 😭 risau pada bayi 😭

2 Balas

Macam sy pembawa telesimia dari kecik memang hb low. pregnant anak sulung sampai skrg tengah pregnant anak num 2 pun still low hb. hb sy pernah sampai 7 je. alhamdulillah baby ok,sy pun ok. tapi sy klu minum coffee hb naik pulak ke 10 lebih 😅

makan kerang utk naikkan hb