Nak tanya?

Mana nak cari kedai baju baby, serbe serbi murah dan macam2 ada dalam kedai tu. Dari baju baby, barang2 baby, set berpantang, kiranya semua ada dalam satu kedai tu.... Tolong share2 yee mummy2 semua... Nak area KL saja.

5 Balas

Kena beli di shopee dan tiktok. Mmg susah nk dapat harga murah di kedai. Hasil saya shopping di online tak sampai 2k pun saya habis termasuk stroller, carseat.

payah klo nk dalam stu kedai je .. klo sye baju2 baby kat lotus kira murah la , brg2 manjaku boleh la and set2 berpantang ni online shopee/tiktok .

Yang saya tahu Manjaku. Tapi set berpantang tu tak pasti ada ke tak. Yang lain mostly memang ada.

11mo ago

Ok, tq

cari dlm tiktok shop . murah2 😂 duk rumah je boleh order tak yah letih2 bejalan. 😂

Saya beli online je . kat luar mahal