bersalin HKL

Siapa tahu. Kalau bersalin dekat HKL. Suami boleh teman masuk labour room x? Dekat wad boleh lawat jugak ke?

10 Balas

saya baru bersalin 23/8 , suami teman kalau normal delivery, kalau c sec tak boleh teman.. dlm wad tak boleh teman.. Just untuk admission, n keluar.. pass brg dekat mak guard.. kalau belum azan bayi.. boleh masuk kejap..

Slunya kalau hospital gov mmg suami xboleh teman masuk labour room. Kalau melawat InsyaAllah boleh cuma xsure time pendamik skrg ni.

Sebelum covid, mmng suami boleh teman di Labour room(normal delivery only) and datang melawat.. Tpi untuk musim covid ini tidak pasti..

Dh bersalin bulan july 2020 haritu. Emm kenapa laa tak bersalin kat hkL kalau suami leh teman dlm lr😂 ruginyaa taktahu haha

I bersalin bulan Mei 2020 di HKL. suami boleh teman labour room. Dkt wad suami boleh teman lebih kurang 15minits saje.

Maaf sis, tak pasti sebab takde experience bersalin di HKL. Rasanya kalau bersalin normal, suami boleh teman

HKL suami boleh teman dlm LR klu bersalin normal.. dlm wad x boleh..hantar brg pun pass pd guard..

kbykan hospital suami xboleh teman dan melawat musim covid ni

Labour room je boleh masuk. Wad tak boleh 😌

up