Buntu sangat sangat

Siapa tahu cara untuk mengatasi period tak teratur. Saya dah kahwin, 3bulan tak dtg period last bulan 11. Saya tengah cuba utk mengandung.. any suggestion #pleasehelp #mommybuntu

7 Balas

sy 4 thun period tk teratur..tahun ke 5 sy amek supplement surbex zinc beli kt wtson...setahun makan period kembali normal dan sy skrg hamil 5 bulan..

Cuma produk mamomhope. InsyaAllah bantu pulihkan dalaman awak. Sy consume mamomhope before ni. Alhamdulillah period teratur..

sy pn amalkan jus mamomhope..alhmdlilah msk 2 btol priod lncar n skg ngh prgnant blk lpas ggur taun lpas..

Try amalkan pati delima gulsan + acid folic.

Cuba TurunKan Berat Badan n Exercise

exercise n consume acid folic 😁

Jaga diet, exercise.