Beza Susu Full Cream Tepung & Kotak

Siapa tahu ada beza ke nutrisi susu full cream kalau kita bancuh sendiri (tepung) dengan yg dalam kotak. Dan sesuai tak kalau nak bagi susu full cream yg kotak untuk kanak-kanak umur 2 tahun?

1 Balas

Anak saya dah 2 tahun lebih, saya bagi dia susu full cream setiap 3 hari. Tapi dia masih menyusu susu formula. Okay je takde masalah. Saya ada baca nutrisi full cream lebih kurang sama dengan susu formula. Ikut selera ibu lah ya