berat

Siapa sni naik pernah naik berat 2minggu 2 kilo. Minum gula smpi 2 kali pun bukan ada gdm. Selera terlalu ka apa ni. Bila diet. Telebih pula lemah. Hahah.. trus turun 3 kilo bila mkan sehat.. tp ... hmmmmmm

1 Balas

Klu test gdm tu .shari sbelum minum air kelapa asli..inshaAllah result normal..sbb sy dln 2migggu nek 5kg 😅 dri 55kg ke 60kg.. bila test tu..syukur.. xdetect gdm 🤭

5y ago

Y pure sis xmanis...jgn bli y org bancuh... tu drg letak gula..😅