Berat baby kena scan 2.68kg

Hi mommy , kalau dlm scan 2.68kg .. nt baby keluar sampai 3 kilo lebih kah ya ?? Risau pula baby telebih besar 😄 #35minggu2hari #firstchild

5 Balas

selagi x lebih 4kg ke atas okey kot.. saya pon firstchild baru scan 36 minggu baby dh 3.5kg😅 seram bile pikir nk push nanti mcm mana.. skrng tiap² malam sakit mengeras je tapi xde ape² leaking atau bleeding jadi tahan je sakit.. harap baby cepat keluar takot makin besar sngt susah keluar plk..

2y ago

yaaa sis .. semoga dipermudahkan bersalin nt yaaa

Ada orang yang baby lebih berat, ada jugak yang baby kurang berat berbanding waktu scan. Saya pun risau hehe. Scan 39 weeks 3 days berat baby dah 3.2 kg. Sabtu ni dah due harap-harap baby keluar nanti x berat sangat

2.68kg utk brp minggu?

skrg brpa mnggu??

untuk 35minggu

2y ago

tq respon . sis bersalin normal ke baby 3.37kg?