30 weeks , hb low

Siapa at sini yang hbnya low ? Nak tanya kalau time bersalin ada effectnya tak ?

3 Balas

๐™จ๐™ฎ ๐™ข๐™จ๐™š ๐™–๐™ฃ๐™  ๐Ÿฎ๐™ฃ๐™™ ๐™ฃ๐™œ๐™–๐™ข๐Ÿฎ ๐™ฃ๐™  ๐™—๐™ง๐™จ๐™–๐™ก๐™ž๐™ฃ ๐™๐™— ๐Ÿต.๐Ÿฒ ๐™Ÿ๐™š..๐™ข๐™ข๐™œ ๐™ฉ๐™ช๐™ข๐™ฅ๐™–๐™ ๐™™๐™–๐™ง๐™–๐™ ๐™จ๐™—๐™— ๐™ข๐™จ๐™š ๐™ฉ๐™ช ๐™—๐™š๐™ง๐™จ๐™–๐™ก๐™ž๐™ฃ ๐™ฃ๐™ค๐™ง๐™ข๐™–๐™ก ๐™—๐™—๐™ฎ ๐Ÿฐ.๐Ÿฒ๐™ ๐™œ..๐™ข๐™จ๐™ช๐™  ๐™™๐™–๐™ง๐™–๐™ ๐Ÿฎ ๐™—๐™š๐™œ..

Hb low risiko tumpah darah sis.. Lebih2 lg klu ada sejarah sebelum ni melahirkan tumpah darah juga...

try minum jus mamariam dan susu rizqi in shaa Allah hb low..gdm smua tu tdk akn brlaku..