Risau ?

Siapa sini selalu OK je buang air kecik.. Tiba2 lewat 5jm sbb x sedar tidur sedap sgt skli nk buang air kecik x boleh nk keluar kencing sa smlm tiba2 mcm itu sa goyang2 badan sikit dlm 20 minit baru air kencing keluar tpi masa kencing itu x rasa skit atau apa2.. Padahal btul2 x tahan da tpi x keluar mcm air kencing tersekat kenapa ye..

1 Balas

Hmm sy ada pnah dgar. Air kumuhan kalau lama2 d simpan boleh crystalize. Not sure betul or tdak. Lpas ni mke sure jgn tahan2 lg ye. Plus jgn mnum bnyk bfore going to bed

5y ago

Okay tq info to me sis😘😘😘