Awaiting nxt scan

Siapa sini sejenis risau je memanjang? Sama la kita. 23/6 haritu scan nmpak kantung dngan yolksac. Nak repeat scan lagi 15/7 pula lama lagi. Hari2 risau harap baby berkembang dngan elok dlam rahim ni. Seminggu skali check upt balik nak tengo line 😭 Takut kandungan x jadi/ takut blighted ovum sbab bnyak dngar smua tu.. Smoga baby sihat2 dlam rahim ni aminnn. 🥹 Tak sabar nak dngar heartbeat baby. #firstbaby #firstmom

Awaiting nxt scan
3 Balas

berapa minggu tu masa scan nampak kantung saja..

2y ago

Saya period irregular sngat2.. masa 7w scan baru nmpak kantung ..