?

siapa sini pembawaan preg hitam ketiak leher?

3 Tanggapan

Saya sis mngandung 2 anak lelaki jd mcm tu..tp sis nnt lps bsalin msa mandi dlm pantang tu pakai sabun marine essence beauty bar rm40 3buku beli kat shoppee je..pakai hari2 kat leher, celah ketiak ngan kelengkang berkesan..

Halo bunda Klo minat bisa nonton video di channel youtube aku. Krim yg aku pakai buat hitam pasca lahiran. Di ketiak dan selangkangan.. Semoga membantu ya...

kita sma sis...sy mcm tu juga.but it ok.dh hbis branak nanti hilang juga..sy juga tgh pregy ank ke 2. ank prtma xde hitam cm ni. ank ke 2 bru timbul mcm ni.hihi

5y ago

syukurla boleh hilang. saya di bahagiab blkng leher naik jerawat jga. 😥😥😥