Over due date

Siapa sini over due date. Sepatutnye saya 21/10/20 tapi sampai sekarang belom ada tanda2. Cuma contraction sikit2 je ada tu pon x kerap dan boleh tahan lagi. Kerja rumah, berjalan semua dh buat tapi masih belom urun tanda. Doktor kata bby agak besar. Anak first. Doakan saya dapat bersalin secara normal ye semua. Mohon tips cepat besalin boleh? Terima kasih. #firstbaby #mommybuntu

1 Balas

1st baby : overdue 4days...normal delivery...induce.. 3.54kg 2nd baby : overdue 10days (siap round zoo negara)...hospital siap bg surat untuk serah diri 🙈..normal delivery..induce... 3.54kg 3rd baby : overdue 8days..normal delivery...3.98kg..1st time rasa normal contraction...tapi bila dh dalam labour room still kena induce guna drip sbb contraction xcukup kuat.... 4th baby : due date June 2021... 😅😅😅

4y ago

wah semua over due ye. apa2 pon tahniah untuk next bby ye sis.