Alahan Mkn Nasi

Siapa sini mcm sya anak pertama anak ke2 alahan mkn nasi.. Boleh mkn mee n roti saja

5 Balas

Saya sis..nasi dgn ikan..agak lama jugak lah nak makan dlm 1 jam ke 2 jam jugak nak abeskan makanan tu..x habiskan nnt saya lapar 😂

Saya x boleh mkn nasi until 6 months but force to eat 2 /3 suap... Roti, tosai pun sama coz mesti muntah

sy alah nasi n ikan. tp sy paksa jg makan. sikit2 sis. kalau makan bnyk muntah..

Ms sy preggy ritu nsi xleh mkn..sy mkn bubur 😂😂✌

4y ago

Sya nasi sama bubur sama saja.. Nmpk saja terus hilang selera mkn.. Tapi allhamdulillah berat turun pulak.. 😂😂😂

sy alah nasi putih.. kalau nasi lain, ok.. 😅