Gender boy or girl?

Siapa sini ada pengalaman scan waktu 20w n dktr kata baby girl..mmg confirm girl ka tu or mcm mna??dktr ckp likely girl tapi xconfirm lg..anyone??share baaa😍#firstmom #firstbaby#firstbaby #pregnancy #firstmom

15 Balas

At 18 weeks dr scan girl. Another 2 scan pun girl at last trimester. Keluar mmg girl.

sy tadi bru buat detail scan alhamdulillah dpt girl. ari nie bru 21w

sy scan 18w baby kepit, 22w scan girl, 23scn pun dy kepit🤣🤣 .

kalau girl, Dr akan tunjuk ada 3 garis seperti burger. itu girl.

xlh cye gak,,sy scan girl kuar boboy