Minyak telon ommey

Siapa sini ada pengalaman guna minyak telon ommey? Yang brand nona roguy tu. Okay tak dengan baby korang? Macam angin dia senang keluar ke, panas sangat ke macam yu yee? Sebab saya masa first pregnancy saya ada beli satu set nona roguy tu, dapat free minyak ommey. Tapi tak pernah pakai. Ni nak dapat 2nd baby, saya tengok minyak tu tak pernah dibuka lagi & expired lama lagi so ingat nak pakai minyak tu jelah kalau okay. Tak perlu beli minyak telon lain dah

1 Balas

maaf tak pernah try. just pendapat kalau ibu nak tahu rasa dia or tak ibu try test dlu dekat kulit ibu. kalau kita pakai ok tak panas inshallah kat baby pun tak panas. tapi if ragu2 nnt time nak guna kat baby buat patch test dlu.

1y ago

haah betul jugak kan. okayy thank you awak ☺