Perut bloated

Siapa sini 6weeks preggy ada experience perut bloated? Normal ke ehh tetiba minggu ke 6 nampak perut lebih bloated dari sebelum ni 😅

2 Balas

Sy pun nak masuk 7 week perut still bloated.. Tak boleh makan banyak sangat.. Tiap kali sahur tak lalu makan nasi tapi still kena makan untuk tenaga.. Kadang ganti dengan roti, susudan kurma.. Plus perut memang buncit jadi tak dapat la na tengok perbezaan perut membesar.. 😂

Haaa tulahh tapi saya last week tak terasa bloated, ni masuk 6week perasann ehh tetiba perut lebih besar 🤣