Madu Ajaib Dari Wawa Zainal

Hi korang, saya nak tanya siapa pernah cuba Madu Ajaib Turkey dari Wawa Zainal ni? Boleh share pengalaman tak ? Sebab banyak feedback yang ckp madu no\i boleh membuat kita subur dan mudah untuk mengandung. #tryingtoconceive #pleasehelp

Madu Ajaib Dari Wawa Zainal
32 Balas

Saya try 2 botol alhmdulillah rzeki then saya ikhtiar saya makan kiwi hijau

InsyaAllah boleh cuba sbg ikhtiar utk hamil 😊 saya pernah cuba juga.

Dah try tp tak habis sebotol lg..sebab sy tak boleh telan sgt rasa dia😂

5y ago

Rasa die pahit kan 😅😂 rasa mcm kulit kayu manis + bunga cengkih haha

Sy ada ambk madu nie, x smpai sebotol, alhamdulilah dh lekat..

3y ago

hi nak tanya, brp lama makan tu ? smpai sebulan ke? sebab saya bru je order bulan ni.. nak sbulan dh makan.. and nak hbis dh ..tp belum.ada rezeki.. 😔 jelesnya..

Saya dh try 1 botol.. Alhamdulillah sekarang mengandung 32 mggu

4y ago

Hai sis.boleh share Cara mkan x

Hai.boleh Sy tau knapa asben sis x bg consume?

Bru tgk iklan dia, mcm best.. Nak tau jgk feedback 😁😁

5y ago

Saya bru mkn hari nie hehe nnt saya update feedback die mcm mne yea

Sye mkn 1 botol bulan depan lekat .. hehe ..

4y ago

Ambik satu sudu dlm 30 minit sebelum bersama dengan suami .. elakan pakai sudu besi .. kalau boleh pakai sudu plastik ke kayu ke ..

Blh sy nk cuba lame tggu

ajaib❤