Sperm analysis

Siapa pernah suami dia buat sperm analysis di UMP? Brp harga ya? Saya tgk Dr.Say share 3 tahun lepas RM60, sekarang masih sama ke harga? Anddd lepas dapat result tuu kita kena pergi klinik lain utk consult dgn doktor kan?

2 Balas

Sorry sis saya tak pernah buat tapi kawan saya pernah dia ada cerita kat saya kebetulan jumpa di klinik Muka tu dia p sorang nak check kesuburan pastu doctor suruh balik ajak suami sekali datang check Dia check di hospital gov ja suami isteri check… lepas dapat result doctor akan consult la nanti….

Harga xpasti tp suami sy aritu sperm tu kena bawa p hospital sendiri dlm masa 3 jam.