DNA analysis

Hai mummy. Ada tak yg penah kena buat DNA analysis utk talasemia? Background both parent dgn suami takde pun. Masa awal bukak buku pink hb rendah. 2nd checkup hb dah ok. Tp masih kena ambik darah utk test talasemia. #advicemommies #advicepls #pleasehelp #Thalassemia

DNA analysis
1 Balas

same la , sy kena tahan kcemasan haritu sbb nadi tinggi, so doc ade ambik jugak darah, sbb darah detect thalesimia tu,doc bg ubat antibiotik. harap normal la smula darah tu 😭