23 minggu 6 hari

Siapa pernah Nak msuk 6 bulan setiap kali nak tidur mesti baby gerak² ... Belah kanan .. saya nak tanya usia berapa untuk kita dapat tahu jantina lelaki atau perempuan?

9 Balas

saya anak pertama last scaning baru nampak jantina perempuan.. anak ke2 dan ke3 awal sdh nmpk masa scan 21w baby boy.. selalunya baby boy mudah nmpk jantinanya..😊

Kalau nak buat detail scan 18 w-23 w Kalau nak tgk muka baby 5d 23w - 25wk paling molek. Sbb muka dah start bam bam. Kalau nak 2-2 terus 23w-25w paling ok.

sy 21 minggu dh dpt tahu.. doktor baik sgt.. masa scan dia yg teruja nk tgk bby sy.. dia bgi tau bby sy girl.. mmg npk jelas.. sbb baby tgh terkangkang.

23week dah boleh dah tahu gender. Mcm saya, buat detail scan last week, terus dapat tau gender baby sekali

Sy skrg 5 bulan pon baby dh aktif. Siang malam mmg terasa dia gerak2 dlm perut

2y ago

sma sis sy pn bru 5bln da active gerak bby dlm prut

dh boleh pegi buat scan gender dh tu. nak buat detail scan pon boleh kalau ade bajet.

2y ago

klinik swasta utk detail scan 120 ke atas. bergantung dgn klinik. gender scan dlm 50 ke atas. nak murah search sonobee yg berhampiran awk. situ murah sikit.

Sy 20w dh buat scan gender..scan gender bleh buat seawal 16w keats🥰

sama la.. sy pun bnyak bergerak belah knan.. sybda 25w 3d

around 18 - 22 weeks boleh tahu dah :)