Kandungan Luar Rahim

Siapa pernah mengandung luar rahim? Ley kongsi simptom dan pengalaman tak? Saya doc suspek mengandung luar rahim. Hurmm

20 Balas

Sy takda tanda pape.. Scan ikot atas doc xnampak apa2 kat kkia.. Doc kkia refer hospital besar utk scan tvs masih tak nampak pape janin atau kantung dalam rahim.. Last2 doc kata luar rahim dan kene operate buang tiub

Sye Ade baca kes luar negare Mengandung luar Rahim. Lepas melahirkan Saturday bulan Pergi cek doctor mengandung baby twin Lepas kena czar. Baby twins sehat

anak buah saya mengandung luar rahim, doc gugurkan kandungan dan buang 1 fallopian tube dia.

Sy pun doktor suspek cmtu hritu.. Pstu trus kena refer hospital..cek dri bwh...

Lewat period, scan tak nampak then lps beberapa hari sakit kuat.

Doktor akan gugurkan sebab bahaya utk ibu

sama mcm saya .. sdih juga rasanya

Sharp pain at shoulder, both ovaries and period discharged.

hmmm

Saya bru2 d tahan d hospital sebb upt + tpi scan xnmpk pendarahan jaa terus doc suspek sya ektopik (luar rahim) n dara sya d ambil untuk check Hormon sya lepas ja sya kuar hospital seminggu d suru pg pakar n dscan balik bukan luar rahim sya keguguran... doa ja sis xda pa2 sis

5y ago

sama kes sy😥