lenguh tangan itu normal ke

Siapa pernah kena tangan lenguh sangat nak buat kerja pun susah.. itu memang normal ke?? Dari semalam tangan saya lenguh lepas tu 2 jari saya rasa kebas sampai sakit rasa macam ade serpihan kayu tapi tak ada apa2 saya rase nak menangis tangan lenguh sangat..

2 Balas

Omg ingtkn sy je cmtu. Dri ank 1st lg ms prgnt kalau dukg ank org lain ke ya Allah die punya lenguh smp 😭...lpstu sy dh serik xdukung lg ank org ms prgnt. Dukg ank sdiri xpe plk,adk brdk die kot. 😆 Kalau buat kerja lebih sikit mcm tgn terangkat pun kompem mlm tu lenguh.. ms prgnt je..xprgnt xla mcm tu sgt

4y ago

Itu lah saya tibe2 kena tapi dah berhari macam ni tak tahan tanggung sakit nak tidur pun susah

Normal