Darah keluar

Nak tanya. Nape start kelmarin. Ada keluar darah. Tapi tak banyak. Sikit2 je. Kandungan baru 7 minggu 1 Ary.#seriusnanya #firstbaby

2 Balas

tu normal sis.. sebab proses penempelan akan effect turun drh sikit.. cuma yg x normal kalau banyak dan dtg sekali sakit2.

2y ago

alhamdulillah. okeyhh. lega cikit. tq awk.

Rasanya better awk ke klinik kot .. kita tk tahu kan keadaan baby kt dlm ..

2y ago

yup dah refer klinik. Masih bleeding dlm dua tiga ary. Lepas Tu, dah keluar pom die. alhamdulillah tak yah kene cuci. semua dh keluar.