4 weeks gugur

Siapa pernah jadi awal2 cheak upt naik double line, lepas tu lama2 naik samar2 dan terus tiba2 datang period ,bila cheak doc ,doc kata hanya period biasa, scan pon tak nampak apa. Tapi sakit dekat bawah tu mmg sangat2 teruk, darah merah mmg bnyk. Siapa ada pengalaman dan pendapatan tak? Share2#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

maybe chemical pregnancy… kalau chemical pregnancy ni tak perlu berpantang and dia mmg keluar mcm darah period je… sebab tak sempat jadi daging lagi… baru nak menjadi tapi tak dapat nak menempel, so turun lah darah mcm period…