Jus Mamariam

siapa pernah cuba jus mamariam? bole share feedback ?

2 Tanggapan

Sya start minum just mamariam dlm kndungan is 7months.. Cek berat badan meningkat mndadak.. Sbb kndungan mamariam smua manis.. Cth, madu & kurma.. walaupun sunnah kedua2...tpiiii... I think bcus of that i gained my weight in 1month boleh 1.8kg.. 🥴

5y ago

Sya ckp "maybe" 😅 Belum tentu smua org pnya hormon badan sama.. Ada yg hormon wanita yg mmg akn kena double gained dri ibu mngndung yg lain.. Tak smua sama..😌 Bila berat dah naik mndadak.. Prcubaan diet smua tak mnjadi.. Mksudnya ibu ada hormon yg mnyebabkn gained weight lebih..

Pernah, preggy xde la pnt sgt puan. Membantu bg tenaga dkt kita. Xde la keje smua x jdi hahaha... Try la rugi puan x cuba...