Answer me 🥺

Siapa pernah buang air besar berdarah sebab sembelit masa pregnant? Normal ke ? What should I do? 😭 #30week

2 Balas

sya prnh, sya trus ke farmasi beli ubat lembut kan najis n ubat sapu, yg safe utk pregnant.. lma juga sembuh, nak dkat seminggu, tpi lpas tu beransur pulih, normal kita smbelit waktu pregnant ni, tpi klu smpai bdarah sbnrnya kna pg hospital klu teruk sgt.. klu risau sgt better ke hospital or ke klinik swasta..

Hai mommy. Saya pernah tapi saya pantau sahaja jika berterusan kena pergi jumpa doktor. Waktu mengandung memang kerap kena sembelit. Kena minum banyak air putih dan makan makanan yang berserat. Moga tiada apa-apa ya.