BP

siapa pernah BP turun?bukan HB ye,BP?.. BP saya hari isnin 109 atas.hari khamis 105 atas.xpernah alami,apa punca ye?ade risiko xdekat baby?

2 Balas

Saya sejak lepas bersalin anak sulung bp low... Kadang 80 lebih, 90 lebih... Selalu pening kepala, rasa macam nak pitam, tak boleh diri lama2... Tapi bukan selalu... Doktor kata sebab tak cukup tidur... Yala, sebab fully bf anak, malam2 kerap bangun menyusu, tukar pampers... Masa pregnant anak no.2 pon bp low... Sampai sekarang ni... Memang tak cukup tidur... Itu salah 1 punca... Tapi taktau la kot lain badan lain punca... Saya beli ubat di farmasi ja... Pastu selalu p check bp di farmasi...

4y ago

Kadang kita ni pk nak buat kerja itu ini makan tertangguh2... At least kudap apa2 dulu.. Saya selalu standby pisang... Memang sentiasa ada... Rasa lapar sikit makan pisang dulu sementara nak buat kerja rumah...

Konfius ni BP tu tekanan darah rendah ke sis huhu

4y ago

yg atas 109(isnin) hrini 105