Fish oil omega 3 untuk ibu hamil.

Siapa pernah ambik supplement ni masa hamil? Ok ker klau mkn yg ni?? Cuma nk tnya pendapat. Haritu pergi scan dkt klinik swasta, dr situ ada tnya ada ambik tak omega 3 yg ada EPA DHA, dr tu ckp bgus untk pertumbuhan dan perkembangan otak bayi semasa hamil.. dia sarankam ambik supplement yg ada omega 3 EPA DHA, tapi sy xtahu jnis mana, dan lupa plk nk tanya brand apa yg terbaik.#bantusharing #firstbaby #1stimemom #pregnancy .

Fish oil omega 3 untuk ibu hamil.
2 Balas

Mcm sy sblom beli3 apa, sy akan tnjuk gmbar supplement dlu dkat doc.

Maybe vit "neurogain"..