Dah selesai habis pantang..period 🔴

Siapa ni dah selesai habis pantang,dah kering darah nifas,selang beberapa minggu period turun..nak tnya normal ke kalau period banyak turun,akk² dekat luar sana ada tak yang mcam saya ni jugk..akk² kalau period lpas habis berpantang tu semua,berapa hari ya period..ada tak dah period lmbt nak habis sampai 10hari..saya period dari 6hb sampi skrng 11hb masih lagi period..saya selalu nya 4hari atau 5hari je..tapi semlm dan hari ni bnyk sngt klur darah smpi tiga kali tukar pet..🤔🔴

1 Balas

normal .mcm sy dlu awl2 dpt period smpai tembus dbuatnye.. rs mcm .eh knp mcmni ek.dgn pad cpt je pnuh smpai tembus.lelm nnti baru dia back to normal xde heavy sgt2 mcm kita alami lepas abis berpantang