Barang baby girl, scan gender boy

Siapa mcm ni ?? 😅 terpaksa simpan balik yg pink² dlm luggage & hanya tinggalkan yg warna putih & grey je.. suami asyik kata takpa² tp sy sebagai ibu memang taknak / tak berkenan bg bby boy pakai pink walaupun baby lagi. 😅 entahlaa, tak salah pun pakaikan pink cuma mmg sy taknak .. sy ada masa 2 3 minggu je lagi nak bersalin ni haa 🤣 nak jalan pon payah dah..

1 Balas

awak dah terbeli barang bb girl ke

1y ago

sy tak beli baju baru sebab kewangan sangat² lah sesak.. sy cuci & nak guna anak sulung punya.. sbb confident bby girl lagi. skali pg scan ternampak pistol .. yg sy beli cuma wipes, bathmat , tuala kecil je. 😂 lucu pulak fikir balik..