DEMAM DENGGI

Siapa kat sni yang pernah kene demam denggi time preggy?? Saya tengah kene denggi sekarang dan kndungan saya 31 week. Demam saya dah surut tapi saya still dalam pantauan di hspital lagi. Normal ke kulit jadi gatal2 ye walaupun demam dah surut?

1 Balas

Betul naik rashed lepas demam surut. Naik 1 badan. And sye deliver masa 38 weeks induce sbb placenta dah bengkak and baby kecik. Sye follow up dgn doctor munish dekat hkl. Mfm klinik lepas discharge hospital after denggi. Dorg monitor closely utk preggy mom yg demam denggi.