TAK SUKA PADA AYAM !!!

Siapa kat sini time pregnant dia akan rasa tak lalu langsung ngan ayam . Jadi meloya . Tengok ayam ja tak rasa nak makan langsung . Sapa macam saya #alahanteruk

38 Balas

Saya pun, rasa kembang tekak tgk ayam mentah, tapi blh makan sikit saja.. 😂

Sama la pembawaan bby padahal fav mkn ayam sebelom pgnent 🤣🤣😂😂

Sama la.. Tgk ayam je x jadi mkn.. Dgr perkataan ayam pon x Nk.. 🤣

saya masa awal² tapi bkn ayam .saya x suka telur .meloya tekak saya

Sama.tp msuk 3 trimester ok sdha.. Bleh trima mkan ayam sdha.

sy jadi gatal² makan ayam.. smpai bulan ke 3 baru ok sikit

sy pun x suka mkn ayam awal preggy...tgok pun x lalu..

awal2 x lalu x tengok ayam.. lama² sikit boleh la.

nrmal la tu sis..mle2 ja sbb alahn kan pbwaan bdk

samaaaaaaaaa 🙌🏻🙌🏻