37MINGGU 6HARI

Hi, siapa kat sini macam saya? Perut mengeras kejap2 je tapi tk sakit. Bila berjalan sakit celah kankang macam kepala bdk nk jatuh & kemaluan jd pedih. Tanda2 lain belom ada 😅 adakah itu normal? #SeriusTanya

6 Balas

Sgt normal..mostly pregnant women akn experience mcm tu..perut mngeras x consistent msa meaning braxton hicks, utk kurangkn sakit celah kang2 kena byk strecthing/senaman, kpala dh dkt bwah sbb baby semakin ke bwah & berat

kdang rasa mcm pintu rahim d toreh kan, rasa perih² kat dlm tuu.. smoga kita smua yg mnggu harini, bersalin dngan baik Tampa sbrang komplikasi..

normal sis.. sya juga mgalami yg smaa. prut kerap mengeras. bila bjalan skit celah kankang.. mcm ada bnda nak jatuh😅.. tidur juga dh tak lena🤭..

Normal! Saya rasa benda yang sama, tapi week akhir start 39 macam tu. Tanda lain takde sampai sekarang saya dah overdue 40w+3d.

3mo ago

masih blm bersalin ke sis....sy arini dh 39m3h....pon blm ad tande tande lgi

normal