Cucuk ubat de'xa

Siapa kat sini kena cucuk de'xa sampai 5 kali 🙋 sekarang saya kena admit sampai bersalin.. 😐 doakan saya dipermudahkan urusan ya 😊#1stimemom #babyfirst #Journey #mommybuntu

3 Balas

Saya baru saja admit hari ni cucuk dexa sebab ada bleeding and mild contraction,dan saya juga ada pasang ring arabin pessary dan buka pada 36weeks(mnggu depan). #2ndbaby #now35weeks4days

saya dh cucuk dexa 2x last week..minggu dpn czer ank k3..semoga dipermudahkan urusan semua ibu..Amin

Aamiin semoga dpemudahkan segala urusan awk