Sakit pinggang, otot punggung & light bleeding

Siapa kat sini boleh share pengalaman awal mengandung? Saya first baby. Baru 6 minggu. Tapi dah 6 minggu juga sakit pinggang, dan seluruh kaki dari punggung atas sampai kaki tapi belah kanan je. Tak boleh duduk atau berdiri lama mesti sakit. Lepastu dah 5 hari keluar darah tapi siket siket je tak berketul pun. Doktor kata normal mungkin darah period lama atau geseran dari dinding rahim. Betul ke? Still risau sampai sekarang 😭#firstbaby #advicepls #mommybuntu

1 Balas

Sakit2 tu normal sis. Bnykkan bedrest jangan buat kerja sangat dan paling penting jangan stress. Sentiasa positifkan diri. Tiada apa benda tu normal sy pun pernah spotting sampai 11 hari. Tp kalau darah bnyk sangat cepat2 pergi hospital