Baby kepala kecil

Siapa kat sini baby 6 bulan dan dktr cakap ukur lilit kepala baby kecil..microchephaly?? Hmm sekarang 6 bulan 14 hari..baby sy masih tak pandai meniarap

Baby kepala kecil
7 Balas

Hi there mommy ☺️ .. I know you've been worrying about this tapi kalau ank mommy is way behind her milestone, please refer to a doctor or any occupational therapy.. don't be scared or embarrassed about having early intervention for your baby ya mommy ☺️.. Hope you find the help that you needed

Sy baca baby with microcephaly condition sometimes ada delay dgn milestone. Semoga awk kuat ya… ujian Allah swt.. ❤️ smoga kesabaran awk dgn ujian dan kasih syg awk pd anak awk ni asbab awk ke syurga.. 🤲🏻

Banyakkan tummy time and exercise yang sesuai utk menguatkan tulang and mucle baby. And milestone baby which termasuk meniarap, duduk, jalan semua tak sama utk baby. Jangam down ye mummy. Ssmoga dipermudahkan

mommy blh bantu bb tummy time..setiap pg. dont giveup..klau bb xpeh bt sndri sis bantu

Selalu buat tummy time untuk manguatkan tulang baby… insyaAllah semua nya baik..

buat tummy time sis

buat tummy time