Kedudukan baby

Siapa kat sini 28 weeks kedudukan kepala baby belum dibawah ? Berapa weeks berubah ya kedudukan tu?

4 Balas

posture baby banyak depends on your posture sis. boleh tengok di yt banyak ajar tentang nak maintain posture mcm mana supaya baby pusing head down.

bergantung pd aktiviti ibu. pnglmn sy, 28w kepala bby dh kt bwh. 35w tiba2 kepala bby kt atas. 37w scan alhamdulillah kepala bby kembali ke bwh

setiap kli scan doc kta kepala bby dh dkt bawah..last scan pg tdi untuk 32w pon kepala dh dkt bawahhh

36week dia dh tetap kat bwah skrg dia msih main²🤭