Kancing gigi

Siapa kat sini 1st dos kancing gigi 28w ? Lepas cucuk, baby ada gerak tak ? Biasa baby aktif kalau cuit, ni lepas cucuk macam tak berapa nak aktif. Nurse dah minta start tick gerak baby dalam buku tapi baby tak gerak sangat tak cukup 10x pun dalam sehari. Siapa ada pengalaman ? Share please #firstmom #firstbaby

10 Balas

sy 30week , selasa tadi baru dpt 1st dose. dah kira lmbat sbb 35week nak kena complete 2dose patutnya , dos kedua kna jarak sebulan pulak .. hmm, minum air gula pun lmbat juga kena 😅 tapi bby aktif je macam biasa .. masa 28week pun bby sy macam kurang aktif, malam je gerak , siang walaupun bareng usap2 perut lahai slow je..tapi teruskan juga usap2 ajak sembang makan manis , minum sejuk 🤣 sekarang aktif dah haa