Kancing gigi

Siapa kat sini 1st dos kancing gigi 28w ? Lepas cucuk, baby ada gerak tak ? Biasa baby aktif kalau cuit, ni lepas cucuk macam tak berapa nak aktif. Nurse dah minta start tick gerak baby dalam buku tapi baby tak gerak sangat tak cukup 10x pun dalam sehari. Siapa ada pengalaman ? Share please #firstmom #firstbaby

10 Balas

kencing gigi selalu cucuk week yg keberapa ye?...sbb sy sdh 26 week tp belum cucuk lagi...ada nurse kat kg sy ckp asal baby da gerak patut di cucuk kencing gigi da...baby sy sdh gerak dri 18 weeks lagi..

2y ago

setiap kali checkup tanya je sis, sy 30week baru 1st dose dpt lmbat. prgnant anak first kena 2dose, jarak sebulan tuk dose kedua, sebelum 35week kena complete 2dose patutnya..