Bersalin hospital Selayang

Siapa ibu2 disini bersalin di hospital Selayang? Mcm mana keadaan hospital Selayang boleh bersalin sana ke? Sbb dgr kata org penuh tmpt bersalin, entah btl ke tak, pening nk fikir bersalin dkt mana nnti😢

1 Balas

untuk kepastian, puan call hospital, terus tanya. saya dengar Hospital Selayang tak terima ibu mengandung dah, kena refer HKL. tapi elok tanya hospital terus. kot ada rezeki 🤗

3y ago

Hospital selayang dh x terima utk bersalin sy Dr ampg kna pindah selayang utk bersalin doktor sruh bersalin kt hkl sebab hospital selayanh dh jd full covid