due 8/6/2024

siapa due 8 / 6 kita genk hehe , dah packing barang baby ke tu ? risau pulak dia keluar bulan mei

21 Balas

Ikut lmp 10/6... tp tiap kali scan awal je dpT , smalam scan 32w da 2 kg berat bby pastu ad gdm d/c...lagy 1 bulan scan kalau btol berat bby makin naik nak kne refer pakar... ank no 3 brg 1 ap2 pon tak prepare lgy.. mncuci pon blom... in sya allah akn sttlekn sblom masuk 35 week...semoga dipermudahkan urusan bersalin buat ibu2 semua ..🤲🏻🤲🏻

2mo ago

amin smoga urusan kita smua dpmudahkan

hyee..sya mama ank 5😂😂..due date 4.6.. tpi slalu nya brsalin awl.8.5 niy jmpa doc kt hspital untk scan bby.skali lh tu dpat tarikh serah diri.mybe hujung bln 5 dh brsalin niy.sbb sya bnyk msalah msa pregnant.sngkut kencing manis drah low kmpulan drah O negatif ag

hi . sama la hahahaha , tapi masih belum buat apa2 lagi , barang baby pun ada yang masih belum beli . basuh ? lagi la belum hahahahahaha . masih enjoy dengan pregnancy journey 😂 . tengok la nanti rajin sikit baru nak mencuci

2mo ago

itulaa ni pun ada dekat kg lagi . ada barang belum beli hahahaha , dh mula rasa sakit juga ni harap baby keluar cukup bulan la . balik dari kg nak bersalin ke apa dah boleh dh skrg jangan lagi hahahaha

saya 17/6 dah packing cuma ada brg yg tak beli lagi sikit😂barg ank tinggal tisu bsh dngn kain bedung je yang lain siap dh..brg mak ja tak buat2 lagi masuk dlm beg yg anak smua dh sumbt siap🤣

due 3/6 tapi tkut beranak 2mggu awal.. 8/5jumpa pakar nk tahu kena elective czer ke blh normal sbb first baby dlu emergency czer .. brg2 hospital dh siap , beg bekal air dgn biskut2 je blm siap

2mo ago

Aamin moga Allah mudahkan urusan kita.. sis jarak berapa lama ank sblm dgn yg ni ? saya 9 bulan lps czer pregnant lg.. ni kalau smpai bersalin jarak sthun 6 bulan je

Hi mummy kite geng due 8.6.24 . Semoga kite mummy2 semua dipermudahkn segala urusan bersalin . Dah baru siap kemarin barang2 baby sebab doktor dah suruh packing risau ape ape jadi kan

saya 8/6 barang dh siap pack n msuk dlm kete.. n sekarang duk menahan sakit tang bawah nie.. nak japan sakit nak kencing pun sakit.. Risau je nie kalo g hospital kena admit..

Sy due 9/6,,Alhamdulillah smue persiapan baby n mommy dh siap packing,,tkot beranak hujung bulan mei je,,hehehe,,tuh siap kn awal² tkot last minit kelam kabut

ikut LMP due 7/6. ikut scan 10/6. ikut baby tah lah bila dia nak keluar, tak larat dah ni 😂 barang hospital ada lah dah 50% siap packing.

sy due 27/5 packing bru nk packing barang...blur kjap, xtau nk packing apa..2nd baby..tp gap 5yrs dgn yg 1st..🤭