due 8/6/2024

siapa due 8 / 6 kita genk hehe , dah packing barang baby ke tu ? risau pulak dia keluar bulan mei

21 Balas

Sy 5/6/24 . Sme lah risau jgk kluar awal sbb org2 kg kata npk gaya macam awal. Nk2 org2 tua sgt2 yg ckp mctu

sy 10/6 semua dah siap dah. skrg xlarat nk buat ap pun. mengah . nk tdo je. hati dpt rasa bb kluar mei 😊

saya due awal bulan 5 ...satu barang pun tak packing lagi🤣😂adoiiii malas betul nak packing😭😭

saya ada 2 due date dr bagi. 1 ikut scan 28/6, 1 lagi ikut last period 8/6. ada tak yg pernah mcm ni ?

sya 17/06 , packing baby 85% , risau jugak tiba2 awal beranak sebab ada kencing manis .

sya due 02/06 .. tapi tahla smpai ke x ..sbb sya baby twins..MCDA TWINS

saya due 9/6 . anak first . semoga allah permudahkan urusan kita

20/6 dah siap packing dh. risau nanti takut awal bulan 6 jer hehe

5mo ago

kiranyaa kena beranak paksa ke sis. mslah mcm mna tu sis

sy 3/6 semua dh siap..cuma x bt msuk kereta je lagi...

sy 2/6 😅..risau plak..barang pom xpacking lgi nie..