Due 29 december

Siapa due 29 dec ? Tpi skrg ni da 32weeks.slalu bb mgeras ja dan kdg2 ada rasa sakit contrction juga.. Apa ka ini tanda nak beranak awal?😂..berat bb pun 1.8kg .. Celah bawah ada sakit2 sdh sikit😂.. Xsabar nak bernak tpi terasa juga takut nak beranak😂

1 Balas

doa byk2 baby lahir matang. if lahir sekarang baby awak dlm kategory pramatang dn akan kena tahan dlm nicu

2y ago

Bb kuat mengeras.kdg2 dlm 1jam tu sntiasa mngeras and ada sakit juga perut.. Tp sy tahan..sy usap2 perut spya bb jgn kuat mngeras.airmata pun kuar menhan sakit.tpi esok nya keadaan cam biasa.takut juga nak beranak awal.sbb sy ada mslh berat badan juga ni.tiap bulan kenaikan cepat.mmg sush hati sngt2..