Pregnant Baby IVF

Hi semua... Siapa disini pregnant baby IVF? Selalu baby keluar awal ker atau siapa pernah lahirkan 38week? Sebab sy kena induce 38week. Tapi ada kemungkinan tak maybe akan keluar awal lagi?

1 Balas

oklah induce 38 week kira dah capai 9 bln. Selalu baby ivf ni kelahiran tidak macam bayi normal, ada yg kluar lg awal,... kena berhati hati ms mengandung.

3y ago

Alamak tu yg buat risau. Skrg baru 26week. Ms 24week aritu scan details alhamdulilah semua ok. Cuma sy kena berhati2 la ye n bersedia dgn sebarang kemungkinan. Terima kasih 😊