Menunggu Hari ?

Siapa dekat sini tengah menunggu hari? ??‍♀️ Setiap kali bangun pagi duk fikir, harini ke baby keluar ?? Saya now 39weeks, first baby?? Jom share weeks dan perasan mommies semua ???

Menunggu Hari ?
60 Balas

Hari ni gnap 38week... Bngun pagi je trpikir bile nk kuar nie n brckp ngan bby cpat2 la keluar xsbar nk jmpe. 😊😊

37w1d.. Xsabar tggu baby kluar.. Takut + excited gak.. Sakit kat perut mari on off.. Tpi tanda2 lain xde lgi..

Esok due date sya..bdebar jgn ckplaa..😂😂ttnya2 bilaa baby nk kuar...xde ap2 tnda lgi nk bsalin..

5y ago

Semoga dipermudahkan 🤲

sy now 38w 3day.. xsbar btol nk tggu bby kua 😚 smoga allah permudahkn urusan kita semua 😘 aamiin

5y ago

Aamin aaminn ya rabb ♥️🌈

Sy 39w2d, ank 1st..xde tanda2 nak bersalin.. Takut overdue tp dlm mse yg sama excited nak tggu org baru..

5y ago

Sama. Nervousnya

38mggu 4 hari.. Xde tnde lg ni.. First baby.. Excited... Huhu.. Klau x bersalin jgk.. 21 kne serah diri..

5y ago

Sama ke.. Huhu.. Aah.. Moga kita semua dipermudahkan.. Aminn..

same 39w2d... petang ni mengeras btol perut..+ sakit xtau la sakit nk besalin ke skt perut biasa😃

5y ago

aamin aamin tq

Saya tunggu hari juga ni..berdebar campur bersemangat....3 hri lagi nak smpai due... Sabar jela ...huhu

5y ago

Smoga dpmudahkan...

Same here sis.. Sy dah 39 weeks 4 day. Ari2 dok pujuk baby spy kluar awal. Due mnggu dpn dah ne 😂

5y ago

Kan...btw,,smpga dpmudahkan

Sy 39 weeks 1 days . Tgh mnunggu hr jugak ni sis 😊 Smoga Allah prmudahkn semua ny ❤️

5y ago

Aamiin ya robbal alamin 💕