letih tolak tepi smoga diri ni sht selalu🤲🏻💪🏻

siapa dekat sini suri rumah mcm saya ..jaga ank kcik sorang bila suami kerjaa hebatkan kita ..mcm saya ade asma so cpt letih sikit lah ..penat bila saya sesk nafas bab jaga ank xde lah saya tekanan ke apa ok je sbb fikir tu rzki ..korang kalau suri rumah nk happykan diri korng .korang buat apaa ?? saya nk korng komen yg postf bkn komen terpling bgus ok ..#firstmom

15 Balas

Yesss…suri rumah sangat sangat hebat..sy sgt respect mommies yg ddk rumah jaga anak lg2 anak yg ramai…sebab x mudah nk uruskan anak kecik, nk memasak, nk mengemas tu belum lg time anak meragam…sy yg bekerja pon sometimes boleh burnt out sbb penat balik keje nk urus ank kecik lg..ni skg tgh berpantang ank ke2, alhamdulillah jarak 4 tahun dengan no 2 ni jd yg sulung dh faham & byk membantu…husband pon sgt membantu..hebat sangat ibu yg jd suri rumah🫰🏻❤️

11mo ago

heheh btul sis meksihhhh apa sis ckp buat saya smgt hehe wlppn kdng2 saya rse nk nangisss ..wlpon anak saya x meragam dia faham saya wlpon dia bby lagi byk mudahkan sayaa ..suami cuti dia tlng ..kdng suri rumah ni memng letih kne pandai bgi masaaa terkjr sana sni ..lama2 insyallah faham smua ni ..anak mkin lma membsr lama2 dia faham kita..