letih tolak tepi smoga diri ni sht selalu🤲🏻💪🏻

siapa dekat sini suri rumah mcm saya ..jaga ank kcik sorang bila suami kerjaa hebatkan kita ..mcm saya ade asma so cpt letih sikit lah ..penat bila saya sesk nafas bab jaga ank xde lah saya tekanan ke apa ok je sbb fikir tu rzki ..korang kalau suri rumah nk happykan diri korng .korang buat apaa ?? saya nk korng komen yg postf bkn komen terpling bgus ok ..#firstmom

15 Balas

anak sorang. tp diri memang jenis introvert. tak suka keluar jalan2. nak happykan diri selalu g makan je. pastu baca buku tidur. laki balik, mintak dia bwak anak 4tahun tu keluar jalan2. sy ddk umah menikmati rasa senyap. senyap tu tenang. senyap budak bahaya. ada time nak jalan2, suruh laki bawak kereta beli eskem utk sya dan anak. maka merondalah makan eskem dalam keta. time serabut buat freelance je. tp tgh pregnant ni semua malas. lek2 je kite.

11mo ago

you sama mcm i lahh smoga anak dh bsr skit semoga allah permudahkan i kjee gji skit pon ok ..nk pape bli je